Hirdetés

Star Wars Battlefront II - az EA válasza hivatalosan is a legtöbbször leszavazott komment a Redditen

|

Az EA egy pillanatra beköszönt a Battlefront subredditre, de valószínűleg ez nem fog többször előfordulni. Legalábbis nem gondoljuk, hogy 156 ezer lekattintás után még arra mennének.

Hirdetés

A Star Wars Battlefront II közössége nem boldog. Ezt nem a levegő rezgéseiből ítéltem meg, hanem a /r/StarWarsBattlefront főoldalának posztjaiból. Egyetlen elégedett topik sincs, legutóbb pedig azon háborodott fel a köz, hogy játék ikonikus karaktereit is kredittel kell feloldani. Nos, ha minden downvote egy kreditet érne, akkor az EA lassan fel tudná oldani az összes hőst.

Hirdetés

Az éjjel a srácok felléptek a fórumra, hogy megpróbálják kicsit tisztázni a helyzetet, de nem jártak nagy sikerrel. A dühös játékosok egyre durvábban pontozzák le a hivatalos indoklását a feloldogatós rendszernek. Reggel még 39 000 lekattintásnál járt a komment, a hír írásának pillanatában pedig már 156 000-nél tart. Ezzel az EA megszerezte azt a nem túl hízelgő kitüntetést, hogy övék lett a legtöbbször leszavazott hozzászólás az egész Redditen.

Tegyük hozzá, hogy nem teljesen ok nélkül. Emberek, akik 60 vagy akár 80 eurót is kicsengettek a játékért, nem fogadják kitörő örömmel, hogy a Star Wars mitológia legnagyobb hőseit hosszú órák munkájával lehet csak megnyitni (függetlenül attól, hogy a 40 óra igaz-e vagy sem). A legutóbbi 60 eurós játék, ami elzárta a karaktereket egy mondva csinált fejlődési rendszer kedvéért a Battleborn volt. Talán nem a leginkább követendő példa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)