Hirdetés

Star Wars Battlefront II - ez vár ránk tavaszig

|

A DICE kiadta a Star Wars Battlefront II frissített menetrendjét, melyben egy új, nagy játékmód is szerepel.

Hirdetés

Egy darabig még nem lesz új Star Wars játék, a DICE a Battlefront II-vel foglalkozó részlege viszont folyamatosan adja ki a frissítéseket. Még sokáig tart a klónháborús szezon.

Hirdetés

Október folyamán megérkezik Grievous tábornok kétféle kinézettel, az N1 Starfighter hajó, illetve változni fognak a Hero Health Star Cardok, amiből minden hős egyet vehet fel.

Novemberben Obi-Wan Kenobi is beugrik, nála is kétféle skin közül választhatunk (az egyiket meg kell vásárolni), és Grievous is kap egy harmadik külsőt. Bekerül a Galactic Assault módban játszható Geonosis, a STAP, a Baric Speeder és az AT-TE járművek, valamint a 212-es klónok páncélzata.

Decemberre semmilyen újdonság nem várható, mert a csapat inkább a januári és februári tartalmak előkészítésére fókuszál. Januárban jön Dooku gróf kétféle változatban, egy skin Obi-Wanhoz, és a Coruscant Guard klónkatona felszerelés, majd februárban a szintén kétféle ruhában harcba vihető Anakin Skywalker, az 501-es légió klónjai, valamint egy új mód, amiben pontokat foglalhatunk és hajókat szedhetünk le.

Feltehetően március-április környékén indul a következő szezon, de még nem tudjuk, mire húzzák fel. Várjuk szeretettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)