Hirdetés

Star Wars: Battlefront II - kiváló minőségben nézhető a teljes űrcsatás trailer

|

Ezekben a percekben hivatalosan is élesítették a Star Wars: Battlefront II legújabb előzetesét.

Hirdetés

Délelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy kiszivárgott egy Star Wars: Battlefront II kedvcsináló videó, amely a játék űrcsatás szegmensét hivatott bemutatni. Nemrég az EA Star Wars YouTube-csatornára felkerült a teljes trailer.

Hirdetés

Az új előzetesben a Star Wars kánon mindhárom trilógiájának helyszínei felbukkannak. Űrbéli ütközeteket nézhetünk meg az Endor környékén, pontosabban a második Halálcsillag törmelékei között, valamint a Fondor bolygó melletti birodalmi űrkikötőben, a Ryloth-nál vagy, éppen a Kamino bolygó épületei között. X és Y-szárnyú vadászgépek mellett a Millennium Falcon is látható, illetve olyan karakterek is kaptak egy-két pillanatot a videóban, mint Yoda, Darth Vader vagy Darth Maul. 

A Star Wars Battlefront II november 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)