Hirdetés

Star Wars Battlefront II - főleg javításokat hoz az év utolsó frissítése

|

Emellett Obi-Wan kap egy új kinézetet, és azt is megtudtuk, mi a terv 2019-re.

Hirdetés

Várhatóan jövőre nem jelenik meg a Battlefront III, az év Star Wars játéka a Respawnnál készülő Star Wars Jedi: Fallen Order lesz. Nem probléma ez, főleg ha továbbra is úgy bővíti a Battlefront II-t a DICE, mint eddig.

Hirdetés

Ma jön az idei év utolsó frissítése. Tartalom tekintetében nem kínál sokat, Obi-Wan kap egy Clone Wars skint, melyet 40000 kreditért vagy 1000 kristályért cserébe lehet kiváltani. Javítottak a karakter animációin, mozgásán is. A Geonosis nyitó videójába is belenyúltak, illetve fejlesztették az AT-TE mozgását. A Blast módba beépítették a squadrendszert, valamint 10 helyett 5 másodperc után lehet spawnolni. 

A csapat belengetett pár dolgot a 2019-es tervekből is. Fejlődni fog a fénykardos harc, a támadók például nem lökődnek hátra a védők eltalálása után, illetve akinek elfogy az energiája, nem fog tudni támadni. Láthatjuk azt is, hogy mikor tudunk vetődni. Több testreszabási lehetőséget kapunk a katonákhoz, új kinézetek jönnek, és változnak egy kicsit a már meglévők. Végezetül pedig bejelentették, hogy bekerül egy emote kerék, melynek köszönhetően egyszerre akár nyolc mozdulat közül választhatjuk ki azt, amit a helyzethez illőnek gondolunk.

További változásokról, javításokról ezen az oldalon olvashattok. Mit változtatnátok még a játékon? Mivel bővítenétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)