Hirdetés

Akár az Avalanche Studios is fejleszthette volna a Star Wars Battlefront III-at

|

A Just Cause sorozat alkotói kaptak egy lehetőséget, hogy a LucasArts oldalán összerakják a Battlefront széria harmadik részét, de a srácok lemondtak erről.

Hirdetés

Christofer Sundberg, az Avalanche Studios feje elmondta, hogy még 10 évvel ezelőtt lett volna alkalmuk a Star Wars Battlefront 3-on dolgozni, de inkább úgy döntöttek, hogy a saját címeikkel foglalkoznak.

Hirdetés

Sundberg nem mesélt arról, hogy maga a játék koncepciója milyen is lett volna. Persze valószínűleg nem is jutottak tovább a tárgyalási fázisnál. Hogy megérte-e a csapatnak a Just Cause kergetése egy Star Wars játék fejlesztés helyett, az kérdéses, de mindenesetre mi kíváncsiak lennénk egy Avalanche-féle őrült túrára a Star Wars világában.

Egyébként azt nézve, hogy az EA gyorsabban vágja le a nem teljesítő csapatokat, mint Anakin a jedi növendékeket, lehet hogy jobban is jártak így.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)