Hirdetés

Star Wars Battlefront III készül?

|

A napokban már volt szó a LucasArts idei terveiről, ami kapcsán több, nem feltétlenül Star Wars centrikus játék készülését erősítették meg.

Hirdetés

Nos, egy új információ szerint valószínűleg az egyik játék a Star Wars Battlefront III, aminek az elkészítésére a LucasArts a Free Radical embereit kérte fel, legalábbis az angol PlayStation World magazin újságírói ezeket az információkat hozták le a legújabb számban. Jó hír, hogy a GoldenEye és a TimeSplitters játékok mögött is a Free Radical fejlesztői dolgoztak, így nem kis tapasztalattal és kreativitással álltak neki a fejlesztésnek, az azonban rossz hír, hogy jelenleg csak Xbox 360-ra tervezik kiadni a játékot. Az első két részt jegyző Pandemic Studios pár embere is besegít majd a munkálatokba, megjelenési időpontot azonban nem adtak a programhoz, így elképzelhető, hogy nem pont erre a játékra gondolt anno a LucasArts PR embere.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)