Hirdetés

Star Wars: Battlefront III - videó a kukázott Battlefront játék training részéből

|

A LucasArts és a Free Radical Design Battlefront folytatását évekkel ezelőtt kidobták, de még mindig bukkannak fel érdekes játékmenet videók.

Hirdetés

Még 2009-ben kukázta a LucasArts a Star Wars: Battlefront III akkori verzióját, amin a Free Radical Design fejlesztőivel dolgoztak együtt. Azóta már kiszivárgott egy Xbox 360-as build, és folyamatosan jönnek is belőle az új videók.

A FuZaH nevű YouTube videós által használt verzió azért érdekes, mert ez még nem szivárgott ki, tehát a Training missziót még sehol máshol nem láthattátok. Nagyon érdekes jelenetek zajlanak a lenti két videóban, kezdve a főhőseink kedélyes párbeszédjétől egészen a végén látható Rancor elleni harcig.

Sajnos ez a játék már soha nem fog megjelenni, de azért reméljük, hogy a következő Battlefront is jelentkezik majd valami kampány-szerűvel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)