Hirdetés

Star Wars Battlefront - íme az új játékmód, a Blast

|

A DICE leleplezte a Star Wars Battlefront új játékmódját, a Blastot, amiben két tízfős csapat feszül egymásnak.

Hirdetés

És nagyjából ennyivel össze is lehet foglalni; a Star Wars Battlefront Blast módja ugyanis egy 10v10 Deathmatch, ami a szokottnál kisebb pályákon játszódik.

A délelőtti nagy beharangozás után a DICE mindent elmondott arról, hogyan képzelik el a hagyományos összecsapásokat a játékban. Természetesen itt is a Lázadók és a Birodalom egységei csapnak össze, és az a csapat nyer, amelyik vagy előbb éri el a 100 ölést, vagy több pontot szerez, amíg a tíz perces számláló le nem jár. A bejárható terep annak érdekében, hogy biztosítsa a folyamatos pörgést, kisebb mint például a Walker Assault módban, és nem szimplán a nagyobb pályákból vágtak ki egy szeletet, hanem eleve úgy tervezték meg őket, hogy a Blasthoz illeszkedjenek. Fegyvereket tudunk majd felvenni játék közben is, viszont járművek és hősök (vagy gonoszok) nem lesznek.

A Star Wars Battlefront november 20-án jelenik meg, addig még sok infóra számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)