Hirdetés

Star Wars Battlefront - Jabba küldetéseit szintén ingyen kapjuk

|

Jabba palotájába csak az Outer Rim DLC vásárlói fognak tudni belépni, de a Hutt maffiózó megbízásait bárki ingyen teljesítheti majd.

Hirdetés

Épp a napokban csapott hozzá pár új pályát az EA a Star Wars Battlefronthoz, és mivel ennek a csapat is nagyon örül, kiadott egy már elérhető tartalmakat bemutató, valamint a jövőbeli ingyenes frissítéseket beharangozó előzetest.

A fél perces, valószínűleg YouTube-videók előtt megjelenő reklámnak szánt anyagban egy pillanatra megjelenik két új kooperatív küldetés, de ami érdekes, hogy hamarosan jönnek a Hutt megbízások, melyek teljesítésével új felszereléseket szerezhetünk. A trailer nagyon rövid, így nem derül ki belőle például az sem, hogy ez egy új játékmód lesz-e, vagy csak kihívások sorozatát kapjuk. A képek alapján sejthető, hogy a jutalmak között a Jedi visszatérben látott DL-19, illetve egy mesterlövész puska is szerepel. Várjuk a további fejleményeket.

Egyébként a videó végén megjelenő "Get Back into the Battle" felirat azt sugallja, hogy az EA elsősorban azokat a játékosokat szeretné az ingyenes frissítésekkel visszacsábítani, akik az elején játszottak a játékkal, de mostanában már nem indítják el, az aktív játékosok megjutalmazása csak hozadék. Mindegy, így is örülünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)