Hirdetés

Star Wars Battlefront - megjelenés 2015 decemberében?

|

Egyre biztosabb, hogy az Electronic Arts a Star Wars VII mozikba kerüléséhez igazítja a Star Wars Battlefront megjelenését.

Hirdetés

Jelenleg fene tudja hány Star Wars játék készül az Electronic Arts különböző stúdióiban, de az biztos, hogy a Star Wars Battlefront köztük van.

És nagyjából ennyit tudunk róla. Az E3-on kiadott videóból is csak az derült ki, hogy a csapat mennyire elszánt, mennyire igyekszik a legtökéletesebb Battlefront játékot összerakni, de hogy jelenleg hogy áll a projekt, azt még nem tudjuk. Ugyanakkor nem először hallunk arról, hogy az EA igyekszik összehangolni a játék és a film megjelenését. A legutóbbi, tegnapi részvényeseknek tartott beszámolón Patrick Soderlund elmondta, hogy bár a játék nem kapcsolódik a filmhez, a cég jobb szeretné, ha vele együtt jelenne meg. „Amin dolgozunk, az inkább a hagyományos Star Wars univerzumhozköthető, mintsem a készülő filmekhez. Ez azért van, mert egy olyan játékot szeretnénk, ami tiszteleg a Star Wars történelme előtt. Természetesen lesznek dolgok, amik valahogy kapcsolódnak az új filmhez”  - tette hozzá.

A J.J. Abrams-féle Star Wars VII, ha minden jól megy, 2015. december 18-ától lesz megtekinthető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)