Hirdetés

Star Wars Battlefront II - traileren Obi Wan és a Geonosis csatatér

|

Kenobi tábornok egy pörgős új trailerrel köszönt be.

Hirdetés

Nem tudom, hogy ki keveri a zenéket a Star Wars Battlefront II trailerei alá, de én biztosan fizetésemelést adnék neki. Persze a legújabb videót nem csak az ütemes aláfestés teszi iszonyatosan ütőssé, hanem Obi-Wan Kenobi és a Geonosis bemutatója is.

Hirdetés

Ahogy azt nemrég az EA már bejelentette, a Star Wars Battlefront II legfrissebb tartalmi csomagja november 28-án érkezik, és mindenki számára ingyenesen elérhető lesz. A hátralévő napokat pedig sokkal könnyen lesz átvészelni, ha megnézitek ezt a valóban remekül sikerült előzetest. Kiderült egyébként az is, hogy Kenobi mester a Defensive Rush és az All-Out Push képességeket is repertoárjában tudhatja majd. 

Lehet, hogy most újra elkezdtem letölteni a játék kliensét. Ti vissza fogtok nézni az új tartalmakért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)