Hirdetés

Star Wars Battlefront - ingyen játszhatjuk az első DLC-t

|

A hétvégén bárki kipróbálhatja, milyen Jabba palotájában és a sullusti üzemek környékén harcolni, akár Greedo vagy Nien Nunb szerepében.

Hirdetés

Április elején jelent meg a Star Wars Battlefront első letölthető csomagja, az Outer Rim, amit majd júniusban követ a Bespin. A DLC-k ár-érték arányába bele lehet ugyan kötni, de új pályák, az új játékmód és a két hős is nagyon jól sikerültek, úgyhogy aki egyébként is fizetne ennyit ezekért az extrákért, az nem fogja megbánni. 

Erről a hétvégén, május 13-15. között bárki meggyőződhet, akinek megvan az alapjáték. Az Electronic Arts ugyanis pár napra ingyenessé teszi a Place Garage, Jabba's Palace, SoroSuub Refinery és Pipelines pályákat, valamint az Extraction módot, amit jelenleg csak a DLC tulajai játszhatnak. Szintén kipróbálható lesz a két új hős, Greedo és Nien Nunb, viszont a DLC-s fegyvereket és Star Cardokat csak a csomag vásárlói használhatják. Még így is bőven érdemes élni a lehetőséggel, ne hagyjátok ki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)