Hirdetés

Star Wars Battlefront - Millenium Falcon is jár a PS4-es konzolcsomag mellé

|

Bár a Millennium Falconnal repülni a Star Wars Battlefrontban sem éppen mindennapi élmény, az összetéveszthetetlen hajót a polcodra is kiteheted, ha a DICE lövöldéjével szerzel be egy PlayStation 4-et.

Hirdetés

Valószínűleg a Star Wars-rajongóknak nem kell bemutatnunk a pénteken, a Battlefronttal együtt megjelenő konzolcsomagot, ami önmagában is egy elég csábító a sorozat rajongóinak, akik egy PlayStation 4 beszerzését fontolgatják. Az 576 KByte-nál viszont most egy bónusz ajándék igazán ellenállhatatlanná teszi a konzolt.

A készlet erejéig ugyanis mind ehhez, mind a Star Wars Battlefrontot és egy 1 TB-os fekete PS4-et tartalmazó gépcsomaghoz egy Millennium Falcon modellt kap ajándékba minden vásárló. Han Solo legendás hajója pedig nem csupán lakásunk dísze lehet, hanem a Fantasy Flight-féle X-Wing Miniatures társasjátékban is használható, aminek Az ébredő Erőhöz kiadott kezdőcsomagját is megtaláljátok a bolthálózat kínálatában. Ahogy az alábbi videóban láthatjátok, a modell elképesztő részletességgel lett kidolgozva, arról nem is beszélve, hogy egy rendkívül szórakoztató egységet ad az X-Wing stratégiai játékhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)