Hirdetés

Star Wars Battlefront - ingyen adják a Season Passt, vigyétek amíg lehet

|

A PlayStation Plus és Xbox Live Gold előfizetők mellett a PC-sek is teljesen ingyen zsákolhatják be a 4 DLC-t tartalmazó gyűjteményt.

Hirdetés

Frissítés: korábban azt írtuk, hogy a PC-sek kimaradnak a buliból, de időközben az Originen is elérhetővé vált a csomag.

Amíg várnak a Star Wars Battlefront 2 megjelenésére, sokan elővették az első részt, hogy kicsit visszarázódjanak a játékba. Nekik jó hír, hogy most ingyen zsebelhetik be az összes DLC-t.

Hirdetés

Ehhez csupán két dologra van szükség: az alapjátékra, valamint egy platformtól függő előfizetésre (az Xboxosoknak értelemszerűen Xbox Live Gold, míg a PS-es játékosoknak PlayStation Plus tagoknak kell lenniük). Ha ez megvan, akkor nincs más dolgotok, mint felkeresni a Store-t (Xbox erre, PlayStation erre) és hozzáadni a könyvtáratokhoz a szezonbérletet, ami tartalmazza a Death Star, az Outer Rim, a Bespin és a Rogue One: Scarif DLC-ket. Ezekkel ugye 20 új tech, 16 többjátékos pálya, egy exkluzív emote, 4 új játékmód és 8 hős is jár.

Hogy pontosan meddig tart a promóció, azt nem tudjuk, úgyhogy vigyétek a szajrét mihamarabb! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)