Hirdetés

Star Wars Battlefront - kivettek belőle valamit, és ennek szinte mindenki örül

|

A legutóbbi frissítéssel a Star Wars Battlefront nem csak több, egy kicsit kevesebb is lett.

Hirdetés

Az eddigi visszajelzések alapján a legtöbben elégedettek a Star Wars Battlefront Death Star DLC-jével. Mind közül ez a csomag az, ami leginkább visszaadja a Star Wars-feelinget, az eredeti trilógia egy ikonikus csatájába és legendás helyszínére visz minket.

Az ezzel együtt érkezett patch megoldott egy problémát, ami miatt a játékosok egy része nem tudta magát teljesen beleélni a harcokba. Sokan sérelmezték, hogy a rohamosztagosok közül nem mindenki visel sisakot - a DICE így oldotta meg, hogy elég változatosság legyen a kreditekért feloldható skinekben. Ugyanakkor az elég hülye gondolat, hogy valaki a sisakja nélkül menjen harcba, és páran ettől nem tudtak szabadulni. Mostantól minden rohamosztagoson van sisak, így eltűntek a harcból a Birodalom oldalán a sisak nélküli katonák.

Szegény Finn is mit kapott, amikor engedély nélkül vette le a sisakját a Star Wars VII-ben.

Ti is örültök ennek? Váltottatok egyáltalán skint, vagy maradtatok az alapnál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)