Hirdetés

Star Wars Battlefront - üzenetekben terjednek a filmes spoilerek

|

Aki még nem látta az új Star Wars filmet, az fokozott óvatossággal pörgesse a Battlefrontot, mert sajnos veszélyben van a spoilereket illetően. Nem mintha máshol biztonságban lenne.

Hirdetés

Hatalmas siker lett a Star Wars: Az ébredő Erő premierje, viszont ez nem jelenti azt, hogy már mindenki látta a filmet (igazából még én sem, szóval óvatosan a kommentekben), sokan pedig ezt arra használják ki, hogy tönkretegyék másoknak az élményt. Mindenfelé terjednek spoilerek a neten, így talán a legkevésbé meglepő, hogy a legutóbbi Star Wars játék is áldozatul esett.

Rengetegen számoltak be róla az interneten, hogy sokan a Star Wars Battlefronton keresztül lövik le másoknak a film meglepetéseit, ami ugye csak napokkal ezelőtt jelent meg. A PC-s verzióban ugye saját, egyedi avatárokat hozhatunk létre, amit sokan kihasználnak spoileres kiírásokra, míg a konzolos fronton sok Xbox Live-os üzenet terjeng, hogy elrontsa mások örömét. 

Mi is csak annyit szeretnénk kérni, hogy (jobb kifejezés hiányában) ne legyetek taplók a másikkal, mert bár biztos van a trollkodásnak valami önkábító hatása (erről tudományos alapon egyébként itt olvashattok), tényleg nagyon pocsék érzés ez sokaknak. 

Itt most inkább ki is kapcsoljuk a kommenteket, egyszerűbb lesz mindenkinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)