Hirdetés

Star Wars Battlefront - több PS4-es játékos van, mint Xbox One-os és PC-s együttvéve

|

A néhány napja startolt lövölde meglehetősen jól teljesített a kritikusok asztalán, de ettől függetlenül nem tarol minden platformon.

Hirdetés

A Star Wars Battlefront meglehetősen megosztja a közösséget. Még köztünk sincs teljes egyetértés, hiszen míg Daev nincs oda a játékért, én napok óta másra sem tudok gondolni, csak hogy mikor mehetek vissza lövöldözni már végre.

A 3 nagy platform frakció közül sincs minden tábor elmosva, hiszen a lenti számok alapján több PlayStation 4 játékos van, mint Xbox One és PC harcos együttvéve. Ez mondjuk megmagyarázza, hogy miért találok olyan nehezen meccset a Drop Zone módhoz.

A fenti adatok azt mutatják, hogy éppen melyik platformon hány játékos vett részt meccsekben, ahogy azt is láthatjátok, hogy 24 órán belül mekkora volt a csúcs. Ennél sokkal több példány ment el a boltokban, de az aktivitást le lehet mérni.

PC: 38,643 (24h csúcs: 49,137)

XBOXONE: 50,371 (24h csúcs: 113,696)

PS4: 138,221 (24h csúcs: 189,191)

Total: 227,235

Nektek mennyire jött be a Star Wars Battlefront, és melyik platformra vásároltátok meg, ha már beszereztétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)