Hirdetés

Star Wars Battlefront II - nemsokára egy jól ismert bolygóval bővül a játék

|

Néhány nap múlva befut a következő frissítés, ami egybek mellett egy vadonatúj csatatérrel lepi meg a játékosokat.

Hirdetés

A Star Wars-rajongók valószínűleg már javában készülnek a Jedi: Fallen Order megjelenésére, azonban szerencsére addig sem kell nélkülözniük a messzi, messzi galaxist, ugyanis a Battlefront 2-t sem felejtette el még az EA. Hamarosan jön is egy elég menő újdonság.

Hirdetés

A srácok ugyanis bejelentették, hogy a következő patchet követően már a Felucia nevű planétára is ellátogathatunk a Capital Supremacy játékmódban. A dzsungellel és mindenféle fura növénnyel borított bolygó elsőre lenyűgözőnek tűnhet, ám számos veszélyt rejteget, így nem árt felkészülten csatába vonulni. Ahogy a mód többi pályája, úgy ez is különféle részekre van bontva, és összesen öt Command Post van rajta, amelyek így más-más környezetben találhatóak meg. Egyébként tényleg nem árt majd óvatosan közlekedni az új harctéren, mivel nem csak ellenfeleink jelentenek veszélyt ránk nézve, hanem például a felrobbanó, nem túl kellemes gázokat kibocsátó gombák is.

A Felucia a kooperatív mókákat is hozó frissítéssel fog bekerülni a játékba szeptember 25-én, és természetesen az összes platformon elérhető lesz.

Ti játszotok még a Battlefront II-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)