Hirdetés

A Nightdive Studio szívesen újrakeverné a Star Wars: Dark Forcest

|

A System Shock és a Turok feljavításáért is felelős csapat újra elővenné a lassan 25 éves játékot.

Hirdetés

Olyan szép évek voltak azok, amikor dőltek a kiváló Star Wars játékok... Felsorolni is nehéz mindet, amit legalább egy kicsit szerettünk.

Hirdetés

Új idők járnak, az EA több játékot töröl, mint amennyit kiad, és már abban sem lehetünk száz százalékig biztosak, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order megjelenik novemberben.

Ezen a ponton remastereknek is örülnénk. A Nightdive Studio, miután felröppent a pletyka, hogy az EA Vancouver nyílt világú játéka el lett kaszálva, bejelentkezett az 1995-ös Dark Forces újrakeverésére. Először csak egy tweetben, de miután az sok like-ot kapott, Stephen Kick ügyvezető megjegyezte, hogy megpróbálnak leülni a Disney-vel. 

Mit szólnátok hozzá? Melyik Star Wars játékot látnátok még szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)