Hirdetés

Az EA Star Wars játékaitól leesik az állad

|

Legalábbis ezt szeretné elérni az Electronic Arts, hiszen ők is tudják, hogy a nagy hatalom nagy felelősséggel jár.

Hirdetés

Még mindig úgy érezzük, hogy jó döntést hozott a Disney, amikor a Star Wars videojátékok készítésének jogát az Electronic Artsnak adta.

Az első EA-féle next-gen Star Wars játék a Star Wars: Battlefront lesz, ami valamikor 2015 nyarán jelenhet meg. Patrick Söderlund a minap árulta el egy interjúban, hogy a csapat szeretné, ha az EA-féle Star Wars játékok álleejtőre sikerülnének. „Számomra a legfontosabb dolog, hogy a Star Wars licencet felhasználva olyan játékokat készítsünk, amitől leesik az emberek álla. Azt kell tennünk, amit a [Batman: Arkham Asylum] tett a Batman licenccel.” - hangzott el a DICE első emberétől. Emellett megtudhattuk, hogy a 2008-ban elkaszált Battlefield 3 anyagai eljutottak hozzájuk, minden, ami a „LucasArts-érában” készült, a birtokukban van, de szeretnék, ha az új Battlefront teljesen a sajátjuk volna. Nekünk ezzel kapcsolatban egy tanácsunk van: tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)