Hirdetés

Rajongók remake-elik a Star Wars: Empire at Wart, és te is kipróbálhatod

|

Az Empire az War Remake Team jóvoltából még látványosabbá és összetettebbé válik a játék.

Hirdetés

Az elmúlt két évtizedben mindenféle Star Wars játékok érkeztek, egyebek mellett valós idejű stratégiák is, mint az Star Wars: Empire at War, mely 2006-ban jelent meg, és azóta rengeteg rajongót szerzett magának. A játékkal sokan a mai napig játszanak, és lelkes modder csapatok is dolgoznak azon, hogy még szórakoztatóbbá és érdekesebbé tegyék az élményét.

Hirdetés

Az Empire At War Remake: Galactic Civil War legújabb kiadása hű marad az eredeti játék alapmechanikáihoz, viszont bővíti azt újabb egységekkel, több stratégiai lehetőséggel, valamint felújított grafikával. A modder csapat ingyenesen elérhetővé tette a közel 4 GB méretű modot, amelyet erre a linkre kattintva tudtok letölteni. 

Az elindításához természetesen szükséges az Empire at War eredeti kiadása, viszont a mod a lemezes, GOG-os és a steames kiadásokkal is kompatibilis. A mod leírását figyelmesen olvassátok el, hogy minden jól működjön, és ne omoljon össze a játék az első indítással!

Nektek hogy tetszik az új Star Wars: Empire at War mod?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)