Hirdetés

Star Wars: Empire at War - újra lehet multizni

|

A GameSpy leállításának többek között az Empire at War többjátékos módja is áldozatául esett, de az eredeti fejlesztőcsapat ma kiadott egy patchet.

Hirdetés

Valószínűleg nem ültek a sarokban szorongva az elmúlt három évben az Empire at War rajongói, hogy nem játszhatnak játékukkal a neten keresztül, de a fejlesztők mostanában szeretnek ősrégi játékokat patchelgetni. A 2006-ban megjelent játék 2014 óta csak egyedül játszható, ugyanis a GameSpy megszűnése ezt is érintette.

Hirdetés

A Disney és a Petroglyph viszont kiadott ma egy patchet, mely nemcsak a többjátékos módot aktiválta újra, hanem mod- és Steam Workshop támogatást is engedélyezett. A csapat köszönetet mondott a rajongók támogatásáért, valamint a Disney-nek, hogy jóváhagyta a patchet.

Az Empire at War most korlátozott ideig féláron kapható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)