Hirdetés

Új platformokra jelenik meg a Star Wars Episode 1: Racer és a Jedi Academy

|

A LucasArts klasszikus Star Wars játékait hamarosan újabb gépeken játszhatjuk újra.

Hirdetés

Frissítés: Bejelentették a Racert PS4-re, frissítettük a cikket ennek megfelelően.

Egy darabig nem jön új Star Wars film, és a The Mandalorian második évadára is várnunk kell még, de hogy addig se unatkozzanak a franchise iránt fogékonyak, folyamatosan érkeznek klasszikus játékok modern platformokra.

Hirdetés

A Nintendo ma bejelentette, hogy a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy 16 fős multival mától lesz elérhető Switchre, és hamarosan követi a Star Wars: Episode 1 - Racer is. A játék eredetileg 1999-ben jelent meg, és fogatversenyeken vehetünk részt benne; úgy érezhetjük magunkat, mint Anakin a Baljós árnyakban.

Kép, videó, semmi ilyesmi nincs még a Racerből, viszont Switch mellett PS4-re is érkezik. A PC-sek megvásárolhatják akár a Steamen vagy a GOG-on is, az Xbox One-osok pedig a visszafelé kompatibilitással a Racer Revenge-et érhetik el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)