Hirdetés

Napi büntetés: így lett Bruce Lee jedi lovag

|

Egy, a videós effektekben valamennyire jártas rajongó úgy gondolta, Bruce Lee is igazán megérdemelné, hogy egyszer fénykardot forgathasson, ezért felturbózta egyik filmjének bunyós jelenetét, a végeredményt pedig imádjuk.

Hirdetés

Ha a legújabb Star Wars film bármit is tanított nekünk, akkor azt kellett megjegyeznünk, hogy az Erő már nem csak a hercegnőké és a hatalmas családoké. Ha pedig már két egyszerű roncsvadász gyermeke is lehet hatalmas jedi, miért pont az egyik legnagyobb harcművész ne lehetne?

Hirdetés

Nem tudjuk, hogy a fenti gondolat, vagy valami más ihlette meg az ameeeeba nevű DeviantArt-felhasználót, mindenesetre örülünk, hogy megrajzolta az alábbi videó elején látható képet, mert egy elég mókás videó elkészítésére ösztönözte Patrick Nant. Ebben az 1972-es Tomboló ököl egyik harci jelenetét alakította át úgy, hogy Bruce Lee egy sith-tel küzdjön meg, aminél kevés menőbb dolgot tudunk elképzelni. Na jó, John Williams zenéje kicsit hiányzik az eredeti alól, de ezt sem nehéz pótolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)