Hirdetés

Star Wars: First Assault - letölthető a törölt játék bétája

|

A LucasArts felvásárlása után a Disney törölt pár készülő Star Wars játékot, köztük a First Assaultot is. A bétaváltozat azonban most kiszivárgott a netre, viszont csak kevesen tudják majd futtatni.

Hirdetés

Kettő olyan projektről tudunk, ami egyértelműen a felvásárlás áldozata lett. A First Assault mellett a Star Wars 1313 volt a másik, amit a mai napig nagyon sajnálunk, de reméljük, az EA kárpótol minket ezért. Az első Battlefronttal nem sikerült mindenkit, a másodikkal már talán menni fog.

A First Assaultban lázadók és rohamosztagosok harcában vehettünk volna részt, csatáinkba nem avatkoztak volna bele sem jedik, sem sithek. Az alábbi, két évvel ezelőtt kikerült, 20 perces videó láttán annyira nem sajnáljuk, hogy nem vitték tovább, de azért egy Call of Duty-szerű (vagy mi több, Republic Commando-szerű) SW játékot szívesen látnánk valamikor. 

Valahogyan felkerült a netre a játék tech béta változata, azonban annyi a bökkenő, hogy nem a PC-s, hanem az Xbox 360-as verzió szivárgott ki. Ez nem fut bármilyen gépen, fejlesztői vagy RGH-s, mókolt masina kell hozzá, de ha valakinek épp porosodik egy ilyen a pincében (tán maga sem érti, hogy került oda), az innen szedheti a fájlokat. A többieknek marad a fenti anyag.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)