Hirdetés

Star Wars: First Assault - készülhetünk a Battlefront 3-ra?

|

Érdekes pletyka látott napvilágot a napokban, miszerint a LucasArts egy XBLA-s játékkal próbálja felmérni az utóbbi évek egyik legjobban várt Star Wars játékára való igényt, a Battlefront 3-at.

Hirdetés

A Csillagok Háborúja franchise-on belül számos kiemelkedő játékot találhatunk, de ha listát készítenénk azokról, amiknek nagyon szeretnénk egy folytatást, talán még holnapra sem készülne el ez a cikk.

Nem is releváns most számunkra, hogy mennyire hiányzik például a Republic Commando 2 vagy egy újabb Rogue Squadron, foglalkozzunk inkább a Star Wars: Battlefront III-mal, amiről 2006 óta minden évben hallottunk. 2012 végén állítólag már majdnem kész volt, amikor lelőtték a projektet, most viszont haloványan ugyan, de újra felcsillant a reménysugár. Tavaly augusztusban már hallhattuk a Star Wars: First Assault - rendkívül kreatív - nevét, az elmúlt napokban pedig a Kotaku szellőztetett meg néhány információt vele kapcsolatban.

Elmondásuk szerint a játék egy letölthető többjátékos FPS, ami eredetileg idén tavasszal vált volna elérhetővé az Xbox Live Arcade kínálatában. A 16 fő részvételével zajló csatákban 8 lázadó és 8 rohamosztagos feszül egymásnak olyan legendás helyszíneken, mint a Tatooine vagy a Bespin. Még az sem biztos, hogy egyáltalán megjelenik, ha viszont kiadják és siker lesz, stabil alapot biztosíthat az oly régóta várt Battlefront III-nak.

A Kotaku forrása azt nyilatkozta, hogy utóbbi játék fejlesztése ismét a nulláról indult, de folyamatban van, a sztori elkészült, sőt, már jónéhány járművet - köztük a TIE Fightert és egy AT-ST-t - is ki lehet próbálni. Nem tudjuk, hogy a Disney jóváhagyja-e a First Assault, majd később a Star Wars: Battlefront III megjelenését, de a forrás arra bíztatja a játékosokat, hogy szólítsák fel a Disneyt és/vagy a Lucast, hogy minőségi produktumokat adjanak ki, amiért megéri fizetni, ne pedig "gagyi címeket random fejlesztőktől".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)