Hirdetés

Star Wars: First Assault - valami készülget?

|

A LucasArts levédette a Star Wars: First Assault márkanevet és egy kapcsolódó domaint.

Hirdetés

Minden jel arra mutat, hogy a Star Wars: 1313 után is bőven lesz mivel játszania az univerzum kedvelőinek.

A Star Wars: First Assault is beáll az öt perc alatt kitalált névvel ellátott játékok sorába, de így legalább elkezdhetünk spekulálni. A LucasArts anyacége interaktív szórakoztató szoftverként jegyezte be, így biztos, hogy egy PC-s, konzolos vagy mobilos játékról van szó. Ezen kívül sejthető, hogy az akcióé lesz a főszerep és ha minden igaz, nem a Jediket fogjuk irányítani. Egyesek szerint  a régóta várt Star Wars: Battlefront III-at keresztelték át, míg mások úgy gondolják, a méltatlanul elfeledett Republic Commando kap egy folytatást (vagy inkább előzményt, lévén a First Assault név az első támadásra utal). Megint mások egy légiharcot felvonultató alkotásról fecsegnek. A StarWarsFirstAssault.com-on egyelőre az ég világon semmi nem szerepel, ezen a nyomon nem tudunk elindulni. Nemsokára hivatalos leleplezés várható, addig pedig jöhetnek a tippek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)