Hirdetés

Star Wars Galaxies - feleződik az univerzum

|

Emlékszem, annak idején az Anarchy Online szinte teljesen elnéptelenedett, amikor megjelent a Star Wars: Galaxies. Aztán 1-2 hónap múlva elkezdtek visszaszivárogni a népek...

Hirdetés

Elsőre irtózatos nagy sikernek tűnt, de aztán másodikra már nem volt az - főleg amióta a komplett rendszert megváltoztatták (a.k.a. tönkretették), a Star Wars: Galaxies lassan haldoklik.

Ezt támasztja alá az a hír is, hogy a Sony Online Entertainment ma bejelentette, hogy 12 Star Wars: Galaxies szervert bezárnak, így már csak 13 marad. Az említett szervereken most már nem lehet új karaktereket létrehozni, és elindult az ingyenes karaktertranszfer lehetősége is október 15-ig. Akkor a maradék, át nem költözött karaktereket automatikusan másolja majd át a rendszer más szerverekre.

Szomorú hír ez, csak az vígasztalhat minket, hogy a Star Wars: The Old Republic minden bizonnyal sokkal jobb MMO interpretációja lesz a Csillagok Háborújának, mint a Star Wars: Galaxies volt (még ha mostanában zombik is belekerültek, ugye...)

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)