Hirdetés

Star Wars: Galaxies - játékosok be akarják perelni a SOE-t.

|

Úgy látszik a Sony alvállalatok nem tanultak a feltörések körüli kommunikációs hibákból...

Hirdetés

Egy körülbelül 50 fős csoport azt tervezi, hogy beperelje a Sony Online Entertainmentet hogy megvédje azt a kérésüket, hogy a játék megmaradjon (amint beszámoltunk róla, decemberben elvileg halálcsillagot küldenek a szerverekre)

A Venturebeat szerint a játékosok azért szeretnének pereskedni, mert a SOE kizárta a petíciójukat a Star Wars: Galaxies fórumairól.

A szolgáltató azonnal lezárta azokat a fórumtopikokat, amelyekben a játékosok azt kérték, hogy a játék maradjon meg vagy így, ahogy most van, vagy valamilyen freemium formában. Egy játékost, akit a petíció főszervezőjeként azonosítottak azonnal permabannolták a SOE szervereiről és bűnügyi feljelentéssel is megfenyegették. 

Star Wars: Galaxies EULA-ja elég széleskörű ahhoz, hogy a per megnyerésére komoly nehézségei lehessenek a játékosoknak, ugyanis a SOE-nak joga van permabant adni olyan játékosoknak, akiknek a viselkedése "nem odaillő", vagy "megsértik a játék szellemiségét" a fórumokon, csetszervereken vagy akár magában a játékban. 

Egyébként a játék megmentéséért nyitott petíció jelenleg 3000 aláírásnál tart. 

 

 

 

.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)