Hirdetés

Star Wars Galaxies jótékonyság

|

Tegnap 10000 dollárt gyűjtöttek össze a Habitat for Humanity javára a Sony Online Entertainment austini illetőségű részlegénél.

Hirdetés

Austinban ugyanis éppen egy fejlesztői konferencián voltak, és gonodolták egy in-game birodalmi bombázás keretében lebontják a korábban játékosok által "épített", mára megüresedett virtuális lakhelyeket. Ezzel párhuzamosan pedig pénzt gyűjtenek a rászorulók feje fölé megfizethető fedelet építő Habitat for Humanity számára. Sajnos számos országban új még az ötlet, hogy legyenek megfizethető, de nem nyomorúságos otthonok. Az ő helyi erőfeszítéseik támogatására gyűjtöttek tízezer ropogós zöldhasút.

150px-lucasarts_goldguy_logo_purple.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)