Hirdetés

Star Wars Battlefront - próbáld ki ingyen a legutóbbi DLC-t!

|

Még mindig rengetegen játszanak a Star Wars Battlefronttal - aki viszont hezitált DLC-ügyben, most ingyen kipróbálhatja a legújabb kiegészítőt.

Hirdetés

A Star Wars Battlefront vegyes értékeléseket kapott a megjelenése után, ennek ellenére még mindig hatalmas játékosbázissal bír. A tavaly novemberben piacra dobott lövöldéhez számos DLC-csomagot adtak ki eddig (és fognak is), viszont a legfrissebbet, a júniusban megjelent Bespint már ingyen is ki lehet próbálni ezen a hétvégén. 

A játékhoz az EA működtet egy úgynevezett Live Events Calendart, ami alapján a Bespin DLC-t még szeptember elején is nyüstölhetjük majd egy ingyenes hét erejéig. A Bespin egyébként kimondottan tartalmas DLC - új karakterek (Lando Calrissian és Dengar), fegyverek, járművek és persze mapok is bővítik az alapjáték viszonylag szegényes felhozatalát.

Az ingyenes hétvége kihasználásához természetesen rendelkezni kell az alapjátékkal, konzolokon pedig Xbox Live Gold illetve PlayStation Plus előfizetéssel. Akinek viszont nagyon megtetszene a Bespin, az 15 dollárért begyűjtheti (vagy 50-ért az egész Season Passt).

A Bespin a Battlefront második fizetős DLC-csomagja az Outer Rim után. Szeptemberben érkezik majd a Death Star, utána pedig karácsony környékén az új film ihlette Rogue One: Scarif.

Ti adtok egy esélyt a Bespin DLC-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)