Hirdetés

Star Wars játék készül Magyarországon

|

A magyar illetőségű Zen Studios-nak hála a flipper rajongók és a Star Wars rajongók ölelhetik meg egymást.

Hirdetés

Aki esetleg nem hallott volna honfitársainkról, a Zen Studios-ról, azoknak villámemlékeztető: ők felelősek a nagyszerű Pinball FX illetve Zen Pinball című alkotásért (a játék ugyanaz, platformok szerint eltérő a cím), ami vérbeli flipperhangulattal, csodás grafikával és nagyszerű játékmenettel büszkélkedhet. Eddig főleg a Marvel hősök nyűgöztek le minket (HP nálunk a nagy játéktermi macsó, ő tesztelte is a kiegészítőket a 2010. novemberi és 2011. januári GameStar magazinban rendszerint), az idei évben pedig új asztalok várnak a rajongókra, méghozzá az igencsak népszerű Star Wars univerzumból. Az Zen Pinball 2 az idei év folyamán összesen 10 pályával bővül, melyek közül az első három hamarosan érkezik. És igen, a régi Star Wars hangulat támad, amelyből azért egy kicsit komolyabb játékfeldolgozást is el tudnánk viselni.

Az új pályák név szerint: Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back, Boba Fett és Star Wars: The Clone Wars. Mindhárom pálya a filmekből ismert ikonikus jelenetekkel operál, ismerős karakterek csacsognak majd velünk, a játékmenet pedig teljesen egyedi lesz. A többi hét pálya neve egyelőre titok, majd szép lassan kiderül az év folyamán. A Star Wars Pinball DLC csomagként elérhető szinte minden platformra:

Pinball FX2™ DLC-ként Xbox Live-on és Windows-on
Zen Pinball 2™ kiegészőként PS3-on és PS Vita-n (átjárhatósággal)
Zen Pinball 2 Mac-en
Zen Pinball az Apple App Store-ban
Zen Pinball HD a Google Play áruházában

Alant egy kis kedvcsináló videó:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)