Hirdetés

Meglepetés! Star Wars játékot készítenek a Titanfall alkotói

|

A Respawn Entertainment, a Titanfall fejlesztőcsapata hivatalosan is bejelentette, hogy egy új Star Wars játékon dolgoznak. Már megérte ma Star Wars napot tartani!

Hirdetés

A Respawn Entertainment új Star Wars játékáról a God of War korábbi rendezője, Stig Asmussen beszélt. Elmondása szerint egy TPS akció/kalandjátékon dolgoznak.

"Egész életemben Star Wars játékokkal játszottam, most végre csinálhatok egyet" - írta Asmussen a Respawn oldalán. "Ráadásul ehhez megkapom a Respawn csapatát, a stúdiót, ami tele van tehetséges játékkészítőkkel, alkotókkal, látnokokkal akik odafigyelnek a játékosaikra. És ahogy számotokra, úgy számunkra sincs határa a Star Wars iránti rajongásunknak".

Az új játékot természetesen az EA adja ki, és ez a cím is része a Disney-vel kötött megállapodásuknak.

"Megígértük, hogy tisztelettel nyúlunk a Star Wars világához, és ezt be is tartjuk a játék tervezése során." - mondta Asmussen. "A rajongók számíthatnak arra a példás minőségre, amit a Respawn először a Titanfallal mutatott meg, a játékkal, ami megmutatta a stúdiónk elhivatottságát a laza, szórakoztató, akció dús és újszerű játékmechanikák felé. Nem is kívánhatnánk jobb világot ahhoz, hogy folytathassuk utunkat, és szeretnénk veletek megosztani a rengeteg izgalmas helyet, amit bejárunk majd."

Asmussen maga is bevallotta, hogy a bejelentés kicsit vékony, de egyelőre annyi lehetőség áll előttük, hogy még ők sem tudják merre induljanak. A csapat állítólag egy kicsi de tehetséges osztagból áll, a többiek gondolom a Titanfall 2-re fókuszálnak.

Az új Star Wars játéknak egyelőre nincs címe, úgyhogy rátok bízzuk. Milyen SW címet látnátok a szívesen a Respawntól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)