Hirdetés

Star Wars játékon dolgozik az Uncharted írója

|

A Naughty Dogtól az Electronic Artshoz igazolt át és egy Star Wars játékon fog dolgozni Amy Hennig, akinek az Uncharted sorozat részeinek zseniális sztorijait köszönhetjük.

Hirdetés

Mint azt láthattátok, az elmúlt időszakban rengeteg fejlesztő és más dolgozó hagyta ott a Sony belsős stúdióinak valamelyikét. Köztük volt Amy Hennig is, az ő távozása viszont kiemelten fontos. A Naughty Dognak cáfolnia kellett, hogy kényszerítették volna.

Mindezidáig titok volt, hogy hol és miként fog tevékenykedni a továbbiakban, de először az EA vállalati oldalán, majd az írónő saját Twitter csatornáján is megerősítésre került, hogy mostantól az Electronic Arts hatalmas családjának tagja, és a Visceral Gamesnél tölti be a kreatív igazgató szerepét az ott készülő új Star Wars játéknál. Ami valószínűleg nem az új Battlefront.

Ő maga is nagy rajongó, ami méginkább bíztatóvá teszi az egész szituációt.

Mi örülünk ennek, reméljük nem lesz megkötve a keze. Nektek hogy tetszett az Unchartedek sztorija?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)