Hirdetés

A jelek szerint folytatást kap a Star Wars Jedi: Fallen Order

|

Beszédes álláshirdetések utalnak arra, hogy már készül a második rész.

Hirdetés

Az idei év legjobbjai között emlegetjük a Star Wars Jedi: Fallen Ordert, ami hosszú idő után végre egy valóban jó Star Wars játék lett - a The Game Awards jelöltjei közül csak azért marad ki, mert kései megjelenése miatt pont kicsúszott a jelölési határidőből.  Ennek fényében nem is csoda, hogy a fejlesztők már a folyatáshoz keresnek munkaerőt - már persze, ha tényleg erről van szó. 

Hirdetés

A Respawn Entertainment weboldalán ugyanis három új álláslehetőség jelent meg: Senior Character Artist, Level Designer, és Senior Software Engineer pozíciókra keresnek szakembereket a stúdiónál. Ez önmagában persze még semmit sem jelent, de azt is előre jelezték, hogy egy külső nézetes akció-kalandjátékhoz kellenek a fejlesztőket. Sőt, azt is konkretizálták, hogy kifejezetten a "Star Wars csapatukba" keresnek új embereket, és olyan jövendőbeli munkatársak jelentkezését várják, akik maguk is elkötelezettek a Star Wars univerzum irányába. 

Persze az is lehet, hogy egy teljesen új Star Wars játékot készítenek, és nem Cal Kestis története folytatódik, de mi mindenképp annak örülnénk a legjobban, ha újra az ő kalandjait élhetnénk át. Szerintetek megérdemel egy folytatást a Fallen Order? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)