Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order - újabb pletykák mesélnek a játékról

|

Az EA semmit nem hajlandó mondani róla, de egy fórumozó elárult ezt-azt.

Hirdetés

Ha minden igaz, már egy év sincs hátra a Star Wars: Jedi Fallen Order megjelenéséig, de egy nyomorult képet sem láttunk a játékból.

Hirdetés

Talán a The Game Awards során ez is megváltozik; senki nem mondta, hogy ott lesz a játék, de egyelőre nem is tagadták, úgyhogy bármi lehetséges. Egy Xyzsvtabc nevű redditező állítólag részt vett a Disney egy marketinges előadásán, ahol a következő film és a Mandalorian sorozat mellett a Respawn novemberben megjelenő új alkotásáról is szó esett. Állítása szerint öt évvel a Sithek bosszúja után kezdődik a történet, és egy Cal nevű padawan áll a középpontban, aki túlélte a 66-os parancsot, és mentora, Ceres segítségével igyekszik életben maradni. Bár nem emlékezett pontosan mindenre, azt még elmondta, hogy a Ninth Sister nevű, a Marvel-féle, viszonylag friss Darth Vader képregényekben megjelent inkvizítor is említve lett. Ő eleinte Jedi volt, de a kellemetlen eseményeket követően a Birodalom oldalára állt.

A kilencedik Star Wars film és a Mandalorian kapcsán elmondott dolgok egy részét a szavahihetőségét már többször bizonyító MakingStarWars oldal is megerősítette. Ez persze nem garantálja, hogy Xyzsvtabc állításai valódiak, de jobban el tudjuk hinni.

Korábban azt hallottuk, hogy a játék olyan lesz, mint a The Force Unleashed volt, és már csak ezért is várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)