Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order tesztek - így már lesz igény az egyjátékos kampányra

|

Magas pontszámokat kap a Falen Order a nemzetközi lapoktól, ami azt mutatja, hogy az EA kijelentésével ellentétben talán mégsem csak a multis élményeké a világ.

Hirdetés

Egy új Star Wars játék megjelenése még akkor is eseményszámba megy, ha lassan egy évtizede nem kaptunk olyan alkotást, ami bármiben is bővítette volna az univerzumot. A Fallen Order megjelenés azonban végképp izgalomra ad okot, mivel az EA végre elszakad a bevált receptjétől (online multi és mikrotranzakciók tömkelege), és egy sztorira építő, kizárólag single-player kampánnyal rendelkező alkotással örvendeztettek meg minket, ez pedig a pontszámok alapján egy jó döntésnek bizonyul.

Hirdetés

A nagyobb külföldi oldalak is kihangsúlyozzák, hogy Cal Kestis kalandjának pont az az erőssége, ami annyira hiányzott az elmúlt évek Star Wars játékaiból: erős történet, kidolgozott karakterek és az univerzum változatos, élvezetes bővítése, emellett a Soulslike játékokból kölcsönzött mechanikák is jól működnek. Páran panaszkodtak a felmerülő technikai gondokra és a kissé nehezen megszokható irányításra. A Metacriticen a játék PS4-es verziója 84, az Xbox One-os 85, a PC-s pedig 90 ponton áll, és a felhasználói értékelések átlaga sem esik 80 pont alá. Íme a nagyobb oldalak pontszámai:

USgamer - 3.5/5
IGN - 9
Gamespot - 8
Game Informer - 8.75
Guardian - 4/5
Gamesradar - 4/5
Gamesbeat - 93/100

Nálunk Csirke és mazur nyüstöli már a kalandot, hamarosan ők is érkeznek majd az első benyomásokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)