Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order - olyasmi lesz, mint a The Force Unleashed

|

Pletykák szerint hasonló élményt kapunk, csak a túlzó, szemöldökráncolós dolgok nélkül.

Hirdetés

Valószínűleg jövőre jelenik meg a Respawn Entertainment Star Wars játéka, amiről a nevén kívül nem sok egyebet árultak el eddig. Azt tudjuk még, hogy nem sokkal a Sith-ek bosszúja után játszódik.

Hirdetés

A Making Star Wars podcast készítője, Jason Ward meg nem nevezett forrásokra hivatkozva mesélt ezt-azt a játékról. Korábban Az ébredő Erő kapcsán is elárult igaznak bizonyult dolgokat a film premierje előtt, úgyhogy bár érdemes az elmondottakat pletykaként kezelni, simán lehet, hogy igazat mond. Állítása szerint a játékmenet a The Force Unleashed játékokéhoz hasonlít, tehát egy TPS-t játszhatunk, de a főszerepben most egy a 66-os parancsot túlélt jedi áll. Hű marad a kánonhoz, nem lehet majd csillagrombolókat lerángatni az égből az Erő segítségével. Szigorúan egyjátékos élményre számíthatunk, multiplayer módot nem kap. 

Persze ez még nem sok, de legalább ennyivel előrébb vagyunk. A játék valószínűleg a jövő évi E3-on fog bemutatkozni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)