Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order - így született meg a főhős kis segédje, BD-1

|

Befutott egy videó, ami azt mutatja meg, hogyan varázsolt a Respawn teljes értékű karaktert a droidból.

Hirdetés

Az ősz egyik nagy dobása lehet a hamarosan megjelenő Star Wars Jedi: Fallen Order, amiben látványos helyszínek, ütős fénykardpárbajok és elméletileg egy hamisítatlan Star Wars-sztori várja a játékosokat. Na meg persze találkozhatunk egy nem túl méretes droiddal is, aminek fontos szerepe lesz a játékban.

Hirdetés

Korábbi képeken és videókon már láthattuk Cal Kestis segítőjét, a BD-1 nevű droidot, ami többféle módon segíti majd az ifjú Jedit a kalandozások során, így értelemszerűen fontos szereplője lesz a játéknak. A fejlesztők igyekeztek is úgy megalkotni a kis masinát, hogy az pusztán a mozgásával és különféle hangok kiadásával képes legyen érzelmek kifejezésére. Mindez segít abban, hogy ne szimpla robotként, hanem valódi társként tekintsünk BD-1-re.

A videó ugyan leginkább a droidra fókuszál, de látható benne némi új gameplay jelenet is, szóval mindenképp megérhet egy kattintást a dolog.

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én fut be PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti megveszitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)