Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order - egy bug megakadályozhatja a továbbjutást

|

Az egyik bolygó egy kicsit veszélyesebb a többinél.

Hirdetés

Kevés dühítőbb dolog van annál, mint mikor egy bent hagyott hiba miatt akad meg a kampány végigjátszása, de legtöbbször ezt előbb-utóbb orvosolják a fejlesztők egy update-tel. Úgy tűnik, hogy ilyen súlyos baki a Star Wars Jedi: Fallen Orderben is előfordul, de azért nem érint minden játékost. Persze ez nem vigasztalja azokat, akik meg belefutnak.

Hirdetés

A beszámolók alapján több játékos is belefutott egy fájdalmas bugba a végigjátszás során. Miután végeztek Bogano első meglátogatásával, lehetőséget kaptak választani, hogy merre utazzanak tovább: Zeffóra (amit a játék is sugalmaz) vagy a Dathomirra, ahol idő előtt be lehet húzni egy fejlesztést. Csakhogy a felhasználók hamarosan rájöttek, hogy a Dathomir nagy része elérhetetlen, egyszerűen azért, mert sok részhez olyan Erő-képességre van szükség, amelyet ezen a ponton még nem lehet feloldani.

Egy adott helyen például rés van két platform között, amelyet a legtöbben megpróbálnak dupla ugrással kieszközölni, sikertelenség esetén pedig visszafordulnak. Csakhogy azok, akiknek valahogy sikerült átvergődniük, könnyen beakadhatnak, mivel egy olyan terület következik, amelyhez még több Erő-képesség kell, visszafordulni pedig nincs mód a szkriptelt jelenetek miatt.  A baki már a fejlesztők radarján is felbukkant, az EA fórumán érkezett hivatalos válasz, miszerint tisztában vannak a problémával és dolgoznak a javításán. Addig próbáljátok követni a szabályokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)