Hirdetés

Túlzottan babaarcú a Star Wars Jedi: Fallen Order főhőse? Van rá megoldás!

|

Egy új mod készült annak érdekében, hogy marconábbá varázsolhassuk Cal Kestis fizimiskáját.

Hirdetés

Ugyan nem hibátlan, de a Star Wars Jedi: Fallen Order azért kétségtelenül egy kifejezetten jó játék, olyan, amelyre már nagyon régóta vártak a messzi-messzi galaxis rajongói. Az objektív hiányosságok, például a technikai buktató mellett felmerültek olyan szubjektív "gondok" is, mint például a főhős ábrázata, egyesek szerint ugyanis Cal Kestisnek túlságosan gyermeteg képe, igazi babaarca van. Szerencsére a PC-s tábornak ilyen esetekre mindig van egy remek megoldása. 

Hirdetés

Elkészült ugyanis egy olyan mod a PC-s Star Wars Jedi: Fallen Orderhez, ami átalakítja főhősünk külsejét. A mod telepítése után Cal kap egy férfias borostát, vörös fürjei helyett pedig rövidre nyírt sötét frizura ékesíti eztán a kobakját. Kétségtelenül szembetűnő a változás, szóval akinek eddig Cal pofija volt a legnagyobb problémája, annak most megváltást nyújthat a szóban forgó mod, amit ide kattintva tudtok letölteni. Telepítés után így fest majd a főhős:

Szerintetek melyik verzió néz ki jobban, az eredeti, vagy a borostás, rövid hajú? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)