Hirdetés

Most már tényleg semmi értelme a Denuvónak

|

A Respawn elképesztő Star Wars játéka a Denuvo legfrissebb verzióját használja, ami még így sem biztosított kifejezetten hosszantartó védelmet.

Hirdetés

A Star Wars Jedi: Fallen Order a legfrissebb játék, ami a Denuvo másolásvédelmét használja, ráadásul annak is legújabb változatát kapta. Persze még így sem áthatolhatatlan, amit ma bizonyítottak is a szakemberek: már fel is törték a védelmet, három nappal a megjelenés után.

Hirdetés

Kíváncsiak leszünk, hogy az EA a törés hallatán kiveszi-e a Denuvót a játékból, és ha igen, akkor tapasztalhatunk-e majd bármilyen teljesítménynövekedést. Ez az egész ügy továbbá erősen megkérdőjelezi a Denuvo hasznát. A feltöréseket készítő csapatok már napok alatt kerülik meg a piszkálásvédelmet, így felmerül a kérdés: megéri-e egyáltalán a kiadóknak fizetni ezért? Még pár ilyen eset és valószínűleg megtudjuk a választ.

A Star Wars Jedi: Fallen Order egyébként abszolút megéri az árát, de hamár amúgy is PC-n játszanátok vele, fizessetek be 15 euróért (kb. 5000 forintért) 1 hónap Origin Access Premierre, ennyit tényleg ne sajnáljatok érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)