Hirdetés

Már mindenkinek lehet narancssárga kardja a Star Wars Jedi: Fallen Orderben

|

Az előrendelői bónuszok mostantól nem csak az előrendelőket boldogítják.

Hirdetés

A Respawn Entertainment visszaadta a Star Wars videojátékokba vetett hitünket a Star Wars Jedi: Fallen Orderrel, amely nem csupán a filmszerű akciójelenetek terén, hanem sztori- és világépítésében is nagyot gurított, beleértve a fénykardunk testreszabási lehetőségeit is. Volt azonban néhány opció, amihez csak az előrendelők férhettek hozzá - legalábbis idáig. 

Hirdetés

Két hónap telt el a Star Wars Jedi: Fallen Order megjelenése óta, ez pedig azt jelenti, hogy az előrendelőknek exkluzívan járó tartalmak az összes játékos számára feloldásra kerültek az új patchnek köszönhetően. Közöttük van a narancsszínű fénykard, a Mygeeto és Umbaran fénykard-markolatok, a Bee-D-1 skin és a Gold Squadron Stinger Mantis skin is. Persze akadnak még olyan extrák, amik továbbra sem érhetőek el, de ezek eltörpülnek a tény mellett, hogy immáron narancssárgában is tündökölhet a fénykardunk. És ha már fénykardszínek, nézzétek meg friss videónkat:

A ma élesedett update egyébként tartogat hibajavításokat is mindegyik platformra, így mindenképpen érdemes letölteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)