Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order és Resident Evil 7: Biohazard - ezzel játszunk a hétvégén

|

Csupa remek játék került elő megint, és képzeljétek, van egy szülinaposunk is!

Hirdetés

Mit nem adnék most egy fénykardért, amikor minden sarkon zombiba futhatok, skulóból annyit sem kapok, mint túrógombócból az iskolai menzán, az irányítás pedig inkább gátol az előrehaladásban, semhogy segítőkészen támogatna. De mit is vártam egy olyan játéktól, amelynek gyökerei a hőskorig nyúlnak vissza, amikor még meg kellett dolgozni a sikerélményért, és nem járt potya achievement az intró megtekintéséért? Netán azt, hogy elrejtőzzön egy tortában, majd az alkalmas pillanatban kiugorva elrikkantsa magát, hogy: Isten éltessen, Paca?!

Hirdetés

HP - Kicsit magával rántott a Planet Coaster: Console Edition, szóval megy a majális egész nap. Jó a buli, csak sok a köcsög ugyebár. Egyébként pedig a Call of Duty: Black Ops Cold War zombimódjai csábítgatnak vissza, nagyon szépen újul és színesedik ez a játékmód is, talán ráveszem végre a GameStar csapatot, hogy induljunk együtt holtakra vadászni.

Paca - Landolt nálam egy példány a Super Mario 3D World + Bowser's Furyból, úgyhogy ebbe fektetem a maradék energiáimat, miután megünnepeltem a barátaimmal és a családommal is a születésnapomat. 

Csirke - Ha már úgysincs vészesen messze a Resident Evil: Village megjelenése, akkor épp itt az ideje, hogy bepótoljam a hetedik részt, ami eddig nekem teljesen kimaradt. Szerencsére benne van a Game Pass kínálatában, úgyhogy most bele is fogok Ethan Winters történetébe. Csupa jót hallottam a Baker családról, biztosan kedvesen fogadnak majd engem. 

MattMadzz - A hétvégén egy olyan címet pörgetek, amit most érdemes újra elővenni. A Battlefield V mostanra legtöbb hibáját levetkőzte és egy tényleg szórakoztató, az elődeihez méltó epizóddá vált.

Gucs - Úgy tűnik, engem is magával ragadott a hype, megvásároltam a Valheimet, és már fejest is ugrottam a vikinges kalandba. Az első, leginkább elfuserált pajtára hajazó építményem után sikerült már egy otthonosabb házat összeraknom, és időközben egy bosst is lenyomtam, szóval viszonylag hamar belerázódtam a játékba. Egyebek mellett jó eséllyel a hétvégén is ezt fogom pörgetni.

Zs - Csaknem húsz év után nemrég eszembe jutott, hogy kontrollerrel is kipróbálhatnám a Colin McRae Rally 2.0-t. Végül bejött az élmény, a bajnokságot letudva így ezen a hétvégén már a 2002-es Colin 3-ban szelem a murvát a skót legenda Ford Focusával. If in doubt, flat out!

Szada - Végtelenül kimerültem az utóbbi hetekben, úgyhogy a hétvégét a pihenésnek szentelem, gép előtt nem is nagyon leszek, emiatt pedig elsősorban az olvasás (többek között két Doctor Strange és egy Batman képregény is vár rám) és a családdal töltött idő lesz terítéken, de ha néha-néha odajutok az Xboxhoz, akkor befigyel majd a Jurassic World: Evolution is. 

Kivi - Az új szezonnal kicsit megújult a Call of Duty: Warzone, hosszabb kihagyás után megpróbálok néhány solo meccset leküzdeni. Emellett az új zombi mód, az Outbreak is szórakoztatónak tűnik, és bár nem sok fogalmam van a háttértörténetről és az easter eggekről, biztosan szánok erre is egy kis időt.

Szabi - Megéreztem az erő hívását, ezért újra belekezdtem a Star Wars Jedi: Fallen Orderbe. Sajnos a PS4-em rakoncátlankodása miatt elvesztek a korábbi mentéseim, így a New Game+ nem jöhetett szóba, de az alapjaitól újrakezdve is kifejezetten izgalmas Cal Kestis kalandja. Bár a Bloodborne után érzem, hogy mennyivel "sorjásabb" a játékmenet a Respawn alkotásában, azonban az, hogy a FromSoftware kalandjaival szemben, itt van egy értékelhető történetmesélés, (kövezzetek meg) sokkal élvezetesebbé teszi az egész élményt számomra.

Chava - Bár az ízlésemnek jobban megfelel az Alone in the Dark képviselte irányvonal (na nem a legutóbbi próbálkozásé), a Resident Evil is beszippantott. Valamelyik kolléga - talán Flatline lehetett - mondta még annak idején, amikor a GameStarhoz kerültem, hogy szerinte bármelyik játékra rá tudnék csúszni, ha elég időt adok neki. Nem tévedett. Szóval amint végzek az első résszel, nekiugrom a második és a harmadik epizód remake-jének. Csak ezek után mélyítem el kapcsolatomat a Village élvezetéhez (feltételezésem szerint nélkülözhetetlen) hetedik résszel.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)