Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order - változik a fénykard színe és formája

|

Sokan nem csak a repülő végtagok hiánya, de a fénykard tiszta fehér magjának kékes színe miatt is kritizálták a játékot.

Hirdetés

Amikor a Star Wars Jedi: Fallen Order fénykardjáról van szó, mindig arra terelődik a szó, hogy "jaj jaj, nem vág szét embereket". Azok, akik túlléptek ezen, egy másik problémát is láttak a fegyverrel, amit a Respawn saját bevallása szerint azóta már meg is oldott.

Hirdetés

Az E3-as demóban a kard közepe nem volt az a kifejezetten világos fehér, amit a rajongók megszoktak a fegyvertől, és ez sokak szemét bántotta. A játék rendezője, Stig Asmussen a The Game Informer Showban elmondta, hogy látták a kritikákat, és azóta már változtattak is a fénykardon.

"Teljesen jogos visszajelzés volt. Már helyretettük, és a penge formáját is finomítottuk. Amint meglátjátok az új verziót, egyből fel fog tűnni a különbség."

Aki lemaradt volna a játékmenet bemutatóról az itt pótolhatja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)