Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order - friss videókon láthatjuk a játékmenetet

|

A Need for Speed: Heat mellett az új Star Wars játékot is megmutatta az EA néhány videósnak és külföldi újságírónak.

Hirdetés

Már az E3-as előzetesek után tudtuk, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order többet fog kínálni, mint amennyit az akkor kiadott gameplay videó mutatott. Erről tanúskodnak az új felvételek és beszámolók is.

Hirdetés

Többnyire pozitívakat írtak, de azt többen is megjegyezték, hogy 3 óra alatt szinte alig láttak valamit a játékból, olyan hatalmas lesz. A játékmenetet, a hangulatot, az univerzumhűséget, sokan dícsérték, bár volt, aki azt írta, nem ragadta el a játék, és bár a fénykardozást élvezte,  a főszereplőt nem tudta megkedvelni, a sztorit nem találta elég érdekfeszítőnek, és a kalandozást sem érezte különlegesnek. Bár nekünk nem volt alkalmunk kipróbálni a Fallen Ordert, tudjuk, hogy néhány óra alatt nem lehet átfogó véleményt alkotni egy játékról, úgyhogy mielőtt eltemetnétek, először nézzétek meg az alábbi videókat (YouTube-on még többet találhattok), majd várjatok türelemmel a november közepén esedékes megjelenésig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)