Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order - az élőszereplős trailer nagyon jó, de a most leleplezett játékelem még jobb

|

Két trailerrel is készült a megjelenés előtti napra az EA az új Star Wars játékából.

Hirdetés

Bár a holnap megjelenő Star Wars Jedi: Fallen Ordert végül nem lehetett kipróbálni a premier előtt EA Access előfizetéssel sem, az Electronic Arts nem hagyta így sem tartalom nélkül a rajongókat, és két videót is megmutatott az X019-et nyitó Inside Xbox stream elején. 

Hirdetés

A legelső videóban azt láthatjuk, ahogy a Csillagok háborúja keveredik a valósággal, az Erő érezhetően minden generációt átjár, így az a legjobb, ha fiatalok és felnőttek együtt merülnek el a messzi-messzi galaxisban. Kifejezetten hangulatos és látványos ízelítő ez: 

De nem hagytak minket gameplay nélkül sem, és bár meglehetősen rövid időre nézhetünk csak bele ismét a játékmenetbe, a benne felbukkanó duplapengés fénykard azonnal elnyerte a szívünket:

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)