Hirdetés

Kicsit túl lett tolva a Star Wars Jedi: Fallen Order gépigény

|

Tarkóig szaladt a szemöldökünk, amikor az EA prezentálta a Star Wars Jedi: Fallen Order ajánlott gépigényét, szerencsére hamar kiderült, hogy megszaladt a toll a RAM igény esetében.

Hirdetés

Tegnap számoltunk be nektek arról, hogy felkerült a Respawn Entertainment által validált Star Wars Jedi: Fallen Order gépigény az úgynevezett világhálóra, ami első látásra kicsit meghökkentett mindenkit a szerkesztőségben, és nem nagyon akartuk elhinni, hogy az ajánlott konfig esetében 32 GB RAM memória kell ahhoz, hogy normálisan használhassuk az Erőt. Miután kisírtuk magunkat a földön magzatpózban, gyorsan kiderült, hogy korai volt az iszony: azóta korrigáltak a gyárban a srácok.

Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order lett volna az első olyan cím, amely ajánlottan 32 GB RAMot követelne gépünktől, nem is értettük, miért szükséges ez, szerencsére más sem, így gyorsan módosult is az éjszaka folyamán a hivatalos gépigény. Az Origin oldalán már csak 16 GB szerepel, helyreállt az egyensúly, bezáródnak a fénykardok, csicsikálnak a vukik békésen.

Természetesen frissítjük a fenti linken elérhető gépigényt is, majd nagyot sóhajtva továbblépünk, és bízunk a jól optimalizált PC-s játékélményben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)