Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order - kiszivároghatott néhány részlet és a plakát

|

Már tényleg csak néhány napot kell várnunk a leleplezésre, de ilyenkor szoktak beindulni a pletykák igazán.

Hirdetés

Szombaton végre bemutatja az EA régóta titkolt játékát, az elvileg november környékén megjelenő Star Wars Jedi: Fallen Ordert.

Hirdetés

Aznap este mindent megtudhatunk, most viszont csak teaserekből és szivárgásokból próbálhatjuk meg összerakni, milyen lesz a Respawnnál készülő TPS. Redditen egy felhasználó leírt pár dolgot, amiket egy állítólagos, a ResetErára posztolgató fejlesztőtől hallott, és egész könnyen előfordulhat, hogy minden kamu, de érdekes, amiket ír. 

Az 5 órásnál sokkal hosszabb történet a kánon része lesz. Ahogy korábban már hallottuk, a 66-os parancs végrehajtása után járunk, és egy bújkáló jedi padawant terelgetünk. Kap egy hátára csimpaszkodó droidot (ez az alábbi, más forrásból érkező poszteren is látszik). A harcrendszer a Dark Souls játékokban látottakhoz hasonló lesz (tekintve, hogy Star Wars esetében mindig nagy közönséget akarnak megcélozni, feltehetően nem kell félnünk a nagy nehézségtől), mert a fejlesztők szeretnék, ha igazi jedinek éreznénk magunkat, nem egy kaszabolós akciójátékot akartak megalkotni. Ennek következménye a falonfutás és a parkour lehetőségének beépítése is. A világ nem lesz sem lineáris, sem nyitott, hanem valahol a kettő között: bolygóról bolygóra utazunk (ismertekre és még ismeretlenekre egyaránt), felfedezhetünk, bejárhatunk nagyobb területeket. A főszereplő egy férfi lesz, nem változtatható, és várhatóan Cameron Monaghan, a Gotham sorozat Jokere alakítja majd.

Ami igazán érdekes, hogy a poszt azt említi, a játék Unreal Engine 4 segítségével készült. Az EA játékai alapvetően Frostbite-ra épülnek, de a Respawn korábbi játékait, a Titanfallokat és az Apex Legends-et is a Source Engine működteti, úgyhogy lehet, hogy itt sem kényszerítették a fejlesztőket.

Az itt látható poszter az Amazonon, egy póló termékadatlapjánál bukkant fel, melyet a hivatalos Star Wars merch bolt tett közzé (majd vett le gyorsan). A leírásban múlt időben szerepel, hogy a plakátot a Star Wars Celebrationön leplezték le, ami ugye szombaton lesz, és a Jedi: Fallen Order hivatalos bemutatójának is helyszínéül szolgál.

Mit gondoltok, mennyire lehetnek igazak a leírtak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)