Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order - a Knights of the Old Republic II írója is dolgozott rajta

|

Örömkönny ragyog a szemünkben, ahogy írjuk: a második KOTOR részért, és a Fallout: New Vegas sztorijáért felelős Chris Avellone a közelmúltban fejezte be a Fallen Order történetét.

Hirdetés

Azt tudtuk egy ideje, hogy Avellone meglehetősen elfoglalt volt a Dying Light 2 munkálataival, de az eddig titok volt, hogy mi máson dolgozik még. Egy rajongó rákérdezett, az író pedig különösebb köntörfalazás nélkül válaszolt.

Hirdetés

A tweet szerint mostanában fejezte be a munkát a Star Wars Jedi: Fallen Orderen. Egyébként valami máson dolgozik éppen, amivel kapcsolatban jövő hónapban tudhatunk meg többet.

A hír hallatán egyébként nem csak mi ugrottunk fel a székünkből:

A Star Wars Jedi: Fallen Orderről még mindig nem tudunk szinte semmit, de április 13-án végre meglesz a nagy bemutató. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)